Despre

Business 

Succesul afacerii tale este prioritatea noastră 

Doriți un partener care să vă poată susține în atingerea obiectivelor financiare și de dezvoltare a afacerii? Căutați profesioniști cu experiență vastă, care se pot adapta rapid la nevoile dumneavoastră și care găsesc mereu soluțiile optime pentru domeniul dumneavoastră de afaceri?

HRX Business Support este partenerul ideal ce vă va susține în permanență, oferindu-vă timpul, informațiile, și soluțiile necesare pentru succesul dumneavoastră și prosperitatea financiară a businessului pe care îl conduceți.

HRX este o societate de contabilitate, fiscalitate, consultanță juridică și consultanță pentru dezvoltarea afacerilor, membru CECCAR și CCF. HRX pune pe primul plan oferirea de informații corecte și strategi personalizate pentru ca afacerea dumneavoastră să atingă obiectivele dorite. 

Cu peste zece ani de experiență în domeniul fiscal, HRX a dezvoltat un portofoliu impresionant de clienți. Ne-am diversificat gama de servicii asigurate și am creat o echipă de experți contabili, experți financiari și asistenți juridici ce pot oricând raspunde cu profesionalism tuturor cerințelor dumneavoastră. 

Principalele valori ale HRX sunt informarea continuă pentru a fi mereu la curent cu noutățile din domeniu, ideile inovatoare și adaptate nevoilor specifice fiecărui client și conceperea de strategii fiscale și de afaceri de succes, atât pentru nevoile curente ale clienților noștri, cât și pentru proiectele ce vor fi implementate în viitor. 

Alături de experții HRX, veți beneficia de o colaborare transparentă și fără obstacole, bazată pe egalitate, promptitudine, și profesionalism în domenii precum contabilitate, consultanță fiscală, consultanță în afaceri și consultanță juridică.  

Contactați-ne cu încredere pentru a construi împreună succesul afacerii dumneavoastră! 

Afacerea dumneavoastră contează pentru noi!

HRX Business Support este societatea de contabilitate, fiscalitate, consultanță juridică și consultanță pentru dezvoltarea afacerilor, care vă asigură o colaborare exemplară prin informații corecte și strategi personalizate pentru ca afacerea dumneavoastră să atingă obiectivele dorite. 

Experiența noastră începe în anul 2011, timp în care am dezvoltat un portofoliu impresionant de clienți, ne-am diversificat gama de servicii asigurate și am creat o echipă de experți contabili, experți financiar și asistenți juridici, care au răspuns cu profesionalism tuturor cerințelor din partea colaboratorilor noștri. 

Pentru HRX, cele mai importante principii sunt atenția, ideile inovative și planificarea detaliată a strategiilor fiscale și de afaceri, personalizate în funcție de caracteristicile fiecărei întreprinderi cu care cooperăm. 

Astfel că, alături de experții HRX, veți beneficia atât de informații corecte și conforme cu noile reglementări legale, soluții personalizate pentru dezvoltarea companiei, sfaturi și ajutor în implementarea proiectelor viitoare cât și de o colaborare transparentă și fără obstcole.

Experții HRX înțeleg cu adevărat afacerea dumneavoastră și vă pot asigura soluții corecte și benefice în domeniile precum contabilitate, consultanță fiscală, consultanță în afaceri și consultanță juridică.  

Ne pasă de dumneavoastră și de afacerea pe care o gestionați! Pentru a pune bazele unui parteneriat de succes cu echipa HRX, contactați-ne cu încredere!