Roxana Petrescu

Senior Manager, Accounting Services

Roxana Petrescu este absolventă a Academiei de Studii Economice din București, cu o diplomă de licență în contabilitate, audit și sisteme informaționale de management.
Este membru al Organismului Contabililor Autorizați și Autorizați din România (CECCAR) și al Camerei Auditorilor din România (CAFR).

Roxana se mândrește cu o experiență profesională de peste 11 ani în contabilitate financiară, contabilitate de gestiune și raportare financiară. Înainte de a se alătura HRx, a lucrat pentru BestAudit Consulting și alte companii de consultanță.

Expertiza sa în domeniul contabilității și conformității fiscale se concentrează asupra companiilor care activează în diverse sectoare, cum ar fi: construcții, imobiliare, servicii financiare, comerț cu amănuntul, angro, E-business, IT&C, producție, linie de servicii. A fost implicată în mai multe proiecte de start-up și coordonează echipe care lucrează pentru clienți care au externalizat întreaga funcție contabilă și financiară a companiilor lor. Roxana are o cunoștință foarte bună despre software-ul contabil și a coordonat diverse proiecte de implementare pentru clienți.

Roxana vorbește fluent engleza