Despre noi


HRX Business Suport este o societate de contabilitate, expertiza contabila, consultanta fiscala membra CECCAR si CCF ce a fost infiintata n 2011, angajandu-se sa furnizeze servicii de calitate clientilor. Suntem dedicati satisfacerii nevoilor de afaceri ale companiilor private prin consultanta si servicii financiar contabile. Scopul nostru este de a dezvolta o gamă larga de linii de servicii, pentru a satisface nevoile in crestere si cerintele clientilor nostri.

Compania este intr-un proces de expansiune, astfel vom putea oferi si servicii de volum, de tipul celor solicitate de catre unii dintre clientii nostri.

Scopul nostru este de a gasi cea mai buna strategie fiscala si de planificare pentru afacerea dumneavoastra. Veti fi sprijinit de o echipa dedicata de profesionisti care au o buna reputatie pentru furnizarea de servicii de calitate.

Vă puteti astepta intotdeauna la un sfat profesionist si consultari in timp util.

Atunci cand lucrati cu consilieri care inteleg cu adevarat afacerea dumneavoastra, sunteti pregătit sa luati decizii corecte.

Suntem flexibili in abordarea noastra si suntem capabili să gasim solutii la nevoile dumneavoastra specifice.

Sprijinim schimbările productive care recunosc contributia si responsabilitatea individuala și construiesc un mediu de lucru eficient

HRX se angajeaza sa lucreze impreună cu echipa dumneavoastra pentru a realiza:

Responsabilitati definite si planificare strategica aliniata echipei

Energie si concentrare, productivitate si performanta sporitex Logo: Shield
This Site Is Protected By
Shield