Marturii

Satisfacția partenerilor noștri este prioritatea noastră.
Cea mai bună dovadă a calității serviciilor noastre este cea oferită de clienții noștri. Apreciem toate recomandările venite de la clienții și colaboratorii noștri care au beneficiat atât de servicii eficiente și adaptate obiectivele afacerii lor, cât și de un parteneriat bazat pe încredere, corectitudine, inovație și transparență.

Alin Raducanu, Owner

Salutare, recomand din toată inima firma de contabilitate HRX. Înainte de ei am avut 4 firme de contabilitate și toate o apa și un pământ.     Multumim echipa HRX, multumim Roxana!!! Suntem deja de 3 ani impreuna și în sfârșit firma este pe profit

Andra Manea

După câteva experiențe nereușite, am contactat firma HRX printr-o recomandare. A fost cea mai buna alegere pe care am făcut-o! Mi-am dorit o contabila care sa se ocupe de compania mea și sa știu ca totul e la zi și in regula fără sa am eu bătăi de cap. Au trecut câțiva ani și sunt foarte mulțumită de serviciile de contabilitate! Recomand!

Andrei Radulescu, Managing Partner

Nici nu vreau sa ma gandesc cat timp si energie ar fi trebuit sa irosesc daca nu aveam sansa de a colabora cu Roxana & Co.
Activand in multiple domenii cu diversi parteneri, am vazut ce se considera „normalitate” si  trebuie sa recunosc ca au lasat intotdeauna de dorit.

Geanina Ioan

Colaborarea cu HRX s-a dovedit a fi o alegere foarte buna, potrivita nevoilor Chilli. Este un partener de incredere, profesionist, foarte bine pregatit, fetele avand intotdeauna raspunsurile la intrebarile noastre.
Pentru Chilli au fost inca de la inceputul colaborarii chiar mai mult decat un partener, sunt un prieten adevarat la care am apelat cu incredere pentru consiliere nu numai in domeniul fiscal cat si in alte domenii. Cand avem o situatie si avem nevoie de un sfat, pe cine sunam mai intai? ….pe Roxana 

Ne face mare placere sa recomandam echipa HRX pentru seriozitate, promptitudine si profesionalism.

Cristian Dorcea, Partner

Suntem foarte norocosi  ca avem ocazia sa beneficiem de serviciile de contabile si de indrumarea celor de la firma  HRx comunicarea exemplara, promptitudinea si profesionalismul care ii caracterizeaza , fac din ei un partener pe cale de disparitie in “Romania de azi”..
Recomandam cu toata increderea companiilor  aflate in cautarea unor servicii complete de contabilitate si HR ca la carte.

Iulian Voicu, Managing Partner

Nu o sa scriu o recenzie despre aceasta companie ci despre OAMENII si PROFESIONISTII din spatele acesteia. Niste oameni minunati si profesionisti desarvarsiti care pun pasiune in ceea ce fac. Colaborez cu ei de 4 ani de zile si as colabora inca 100.  Nu am termen de comparatie intrucat nu am lucrat cu nici o alta companie de Resurse Umane si Contabilitate si nici nu am de gand sa colaborez cu alta, atat timp cat voi fi antreprenor